Türk Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türk Paylaşım

Türk Paylaşım

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
blackboy123
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. I_vote_lcapEvet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. I_voting_barEvet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. I_vote_rcap 
abcdef
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. I_vote_lcapEvet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. I_voting_barEvet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. I_vote_rcap 
Rainshadow
MoCuisble
ViolaT
bgrsrdrgl23
En son konular
» Cradle Of Filth: "Damnation And A Day" – 2003
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:31 pm tarafından blackboy123

» Slipknot - All Hope Is Gone (2008) YENI ALBUM
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:29 pm tarafından blackboy123

» NBA RESİMLERİ
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:44 pm tarafından blackboy123

» Covered In Filth: A Tribute To Cradle of Filth (2003)
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:29 pm tarafından MoCuisble

» Metallica Son Albümü ''Death Magnetic''
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:26 pm tarafından blackboy123

» PoPMuNDo (Rol Yapma Oyunu)
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:05 pm tarafından MoCuisble

» İLGİNÇ BİLGİLER
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:31 pm tarafından blackboy123

» selam ve bende Okan
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:19 pm tarafından blackboy123

» METİN2 için çok fazla şey öğrendim buyrun içeri
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:17 pm tarafından blackboy123

Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum.

YazarMesaj
blackboy123
Admin
Admin
blackboy123

Ruh Hali : Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Aggres10
Tuttuğun Takım : Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. 1450
Madalyalar : Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. 505f10ce58b8d08a5c43c1a275a6ca7f

Kişi sayfası
Rep Puanı:
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Left_bar_bleue100/250Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Empty_bar_bleue  (100/250)
Ceza Puanı:
Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Left_bar_bleue50/250Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Empty_bar_bleue  (50/250)

Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Empty
MesajKonu: Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum.   Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum. Icon_minitimeCuma Ekim 10, 2008 6:46 pm

Jordan'ın unutulmaz sözü:HERKES BİR GÜN MİCHAEL JORDAN OLMAK İSTİYOR, BENSE HER GÜN MİCHAEL JORDAN OLMAK ZORUNDAYIM.

''Ben bunu bir sezon boyunca yapıyorum'' Iverson'ın Lue düştükten sonra soyledigi söz

Kobe 81 attıktan sonra , Tmac in çıktığı maçta 44 sayı atması ve Muhabirin "Kobe 81 attı,neler düşünüyorsunuz" sorusuna; Tmac "ben bilgisayar oyununda bile o kadar sayı atamıyorum"

bir gun beni alkışlayan bir tek kişi kalmazsa basketbolu bırakabilirim[muhabirin basketbolu ne zaman bırakacaksınız sorusu üzerine steve nashin cevabı

Ne zaman antrenmanda koşuda birinci gelemezsem basketbolu bırakırım. Karl Malone'nun basketbolu bırakması sorusu üstüne
http://turkpaylasim.yetkinblog.net/

Evet beyler bu konuda bildiğimz veya duyduğumz unutulmaz basketbol sözlerini yazalım İlk ben başlıyorum.
1 sayfadaki 1 sayfası