Türk Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türk Paylaşım

Türk Paylaşım

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
blackboy123
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) I_vote_lcapLİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) I_voting_barLİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) I_vote_rcap 
abcdef
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) I_vote_lcapLİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) I_voting_barLİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) I_vote_rcap 
Rainshadow
MoCuisble
ViolaT
bgrsrdrgl23
En son konular
» Cradle Of Filth: "Damnation And A Day" – 2003
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:31 pm tarafından blackboy123

» Slipknot - All Hope Is Gone (2008) YENI ALBUM
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:29 pm tarafından blackboy123

» NBA RESİMLERİ
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:44 pm tarafından blackboy123

» Covered In Filth: A Tribute To Cradle of Filth (2003)
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:29 pm tarafından MoCuisble

» Metallica Son Albümü ''Death Magnetic''
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:26 pm tarafından blackboy123

» PoPMuNDo (Rol Yapma Oyunu)
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:05 pm tarafından MoCuisble

» İLGİNÇ BİLGİLER
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:31 pm tarafından blackboy123

» selam ve bende Okan
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:19 pm tarafından blackboy123

» METİN2 için çok fazla şey öğrendim buyrun içeri
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:17 pm tarafından blackboy123

LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce)

YazarMesaj
blackboy123
Admin
Admin
blackboy123

Ruh Hali : LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Aggres10
Tuttuğun Takım : LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) 1450
Madalyalar : LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) 505f10ce58b8d08a5c43c1a275a6ca7f

Kişi sayfası
Rep Puanı:
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Left_bar_bleue100/250LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Empty_bar_bleue  (100/250)
Ceza Puanı:
LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Left_bar_bleue50/250LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Empty_bar_bleue  (50/250)

LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Empty
MesajKonu: LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce)   LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce) Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 12:13 am

Hertürlü stile giriyorsun, çocuklarda bunları yapıyor
Bir numaralı soru ise "Nasıl onu ihmal edebiliyorsun"
ve geride bırakıp gittiğin kesip atılmış parçalar ve yığınıla rap parçalarını yeniden yaratıyoruz
Hoş!..Geri sarıyor
Ritmle birlikte yuvarlanıyoruz, külleri yeniden yaratıyoruz biçimsel bir şekle sokuyoruz
Sözlerle birlikte durmuyoruz ve içinde yaşamı buluyoruz, hiç unutulmayacak, henüz unutulmadıda!
Fakat bu arada, onlar bunlar benle şunun bunun hakkında konuşmak istiyordu, peki neden?
Farzetki onların üstüne düştüğü nokta onları pisletecek ve onların getirdiği pisliklerle birlikte insanlardamı pislenecek?
O gider...

seni uyarmışıtım, fakat beni herzaman ihmal ediyorsun
(yüksek ve belirgin bir sesle çağırmıştım)
Ama kimse dinlemiyor
Çok temiz bir şekilde seni çağırmıştım, fakat sen beni duymuyorsun
ama kimse dinlemiyor

Kalbim acılarla dolu, kafam streslerle dolu!
Ellerim öfkeyle dolu, kendi içimde tuttum..
ve geride bıraktığım herşey harcadığım zamanlardı, güftelerimden nefret ediyorum, fakat herkes benden daha fazla nefret ediyor
Kendimi baskı altına çekiyorum, tahminen bu çok beter bişi, kendimle barışılıklılığımı asla koparmamalıyım
çünkü bu tüm stressler bana birşeyle yarıştığımızı anlatıyor, bana gelmiş bazı acılar gözümü iyice açmayı göstermeli
kanları unutmak yok,terler ve gözyaşları, geçmiş yıllarda yükselme çabalarım, bunlardan korkuyorum!.
Saçma muhabbetler ve bunları yapmış insanlar, ve bunlara başlamış insanlar, bunları tamamen seviyorum!

ama kimse dinlemiyor
ama kimse dinlemiyor

Yükselme çabaları, kan, ter ve göz yaşları!
Kazanç yok, hepsi korkutucu!
kalbim acılarla dolu...

ama kimse dinlemiyor
ama kimse dinlemiyor

(Kimse dinlemiyor)
(Kimse dinlemiyor)
(Kimse dinlemiyor)
(Kimse dinlemiyor)
http://turkpaylasim.yetkinblog.net/

LİNKİNPARK-NOBODY'S Listening(türkce)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-