Türk Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türk Paylaşım

Türk Paylaşım

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
blackboy123
En büyük Beşiktaş(A.buğra) I_vote_lcapEn büyük Beşiktaş(A.buğra) I_voting_barEn büyük Beşiktaş(A.buğra) I_vote_rcap 
abcdef
En büyük Beşiktaş(A.buğra) I_vote_lcapEn büyük Beşiktaş(A.buğra) I_voting_barEn büyük Beşiktaş(A.buğra) I_vote_rcap 
Rainshadow
MoCuisble
ViolaT
bgrsrdrgl23
En son konular
» Cradle Of Filth: "Damnation And A Day" – 2003
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:31 pm tarafından blackboy123

» Slipknot - All Hope Is Gone (2008) YENI ALBUM
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:29 pm tarafından blackboy123

» NBA RESİMLERİ
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:44 pm tarafından blackboy123

» Covered In Filth: A Tribute To Cradle of Filth (2003)
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:29 pm tarafından MoCuisble

» Metallica Son Albümü ''Death Magnetic''
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:26 pm tarafından blackboy123

» PoPMuNDo (Rol Yapma Oyunu)
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:05 pm tarafından MoCuisble

» İLGİNÇ BİLGİLER
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:31 pm tarafından blackboy123

» selam ve bende Okan
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:19 pm tarafından blackboy123

» METİN2 için çok fazla şey öğrendim buyrun içeri
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:17 pm tarafından blackboy123

En büyük Beşiktaş(A.buğra)

YazarMesaj
bgrsrdrgl23
Ezik Üye
Ezik Üye

Kişi sayfası
Rep Puanı:
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Left_bar_bleue0/100En büyük Beşiktaş(A.buğra) Empty_bar_bleue  (0/100)
Ceza Puanı:
En büyük Beşiktaş(A.buğra) Left_bar_bleue0/100En büyük Beşiktaş(A.buğra) Empty_bar_bleue  (0/100)

En büyük Beşiktaş(A.buğra) Empty
MesajKonu: En büyük Beşiktaş(A.buğra)   En büyük Beşiktaş(A.buğra) Icon_minitimeCuma Ekim 10, 2008 5:31 pm

ÇARŞI

Yagmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardı. o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki...

Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..
En büyük Aşk Beşiktaş !

TÜRKÜZ KARTALIZ BEŞİKTAŞLIYIZ...!

EğEr BeN öLüRsEm Bu GeNç YaŞıMdA ,
İnÖnÜ sTaDı MeZaRıM oLsUn ,
ÇuBuKlU FoRmAmI sAkIn ÇıKaRmA , cheers
öLüNcE o FoRmA kEfEnİm oLsUn...!!!
http://ahmetbugraserdaroglu.sitemynet.com

En büyük Beşiktaş(A.buğra)
1 sayfadaki 1 sayfası