Türk Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türk Paylaşım

Türk Paylaşım

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
blackboy123
böyle Lafmı konulur I_vote_lcapböyle Lafmı konulur I_voting_barböyle Lafmı konulur I_vote_rcap 
abcdef
böyle Lafmı konulur I_vote_lcapböyle Lafmı konulur I_voting_barböyle Lafmı konulur I_vote_rcap 
Rainshadow
MoCuisble
ViolaT
bgrsrdrgl23
En son konular
» Cradle Of Filth: "Damnation And A Day" – 2003
böyle Lafmı konulur Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:31 pm tarafından blackboy123

» Slipknot - All Hope Is Gone (2008) YENI ALBUM
böyle Lafmı konulur Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:29 pm tarafından blackboy123

» NBA RESİMLERİ
böyle Lafmı konulur Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:44 pm tarafından blackboy123

» Covered In Filth: A Tribute To Cradle of Filth (2003)
böyle Lafmı konulur Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:29 pm tarafından MoCuisble

» Metallica Son Albümü ''Death Magnetic''
böyle Lafmı konulur Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:26 pm tarafından blackboy123

» PoPMuNDo (Rol Yapma Oyunu)
böyle Lafmı konulur Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:05 pm tarafından MoCuisble

» İLGİNÇ BİLGİLER
böyle Lafmı konulur Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:31 pm tarafından blackboy123

» selam ve bende Okan
böyle Lafmı konulur Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:19 pm tarafından blackboy123

» METİN2 için çok fazla şey öğrendim buyrun içeri
böyle Lafmı konulur Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:17 pm tarafından blackboy123

böyle Lafmı konulur

YazarMesaj
blackboy123
Admin
Admin
blackboy123

Ruh Hali : böyle Lafmı konulur Aggres10
Tuttuğun Takım : böyle Lafmı konulur 1450
Madalyalar : böyle Lafmı konulur 505f10ce58b8d08a5c43c1a275a6ca7f

Kişi sayfası
Rep Puanı:
böyle Lafmı konulur Left_bar_bleue100/250böyle Lafmı konulur Empty_bar_bleue  (100/250)
Ceza Puanı:
böyle Lafmı konulur Left_bar_bleue50/250böyle Lafmı konulur Empty_bar_bleue  (50/250)

böyle Lafmı konulur Empty
MesajKonu: böyle Lafmı konulur   böyle Lafmı konulur Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 7:39 pm

aLintidir sizlerle paylasmak istedim cunku cok komik guleceginizden eminim Very Happy

Biz AntaLya'da oturuyoruz. Bi gün KuzenLer TatiLe bize GeLdi...İkiside Çok GüzeL aLımLı 18 ve 19 YaşındaLar....

Neyse ÇArşıya ÇıkaLım Dedik Geziyoruz...Ben Geçen Her Kıza Bakıyorum Vay Bee off falan Gibi ŞeyLer SöyLüyorum Ki Buda AntaLya Gibi Bİr Yerde Gayet doğaL...Her Yer Rus Ve onLarda iLgiden HoşLanıyor

Bu BöyLe Devam Etti...KuzenLer Dedi Yeter Artık Bak Yanında Biz VArken Yapma Bari...Tabi Ben Durmadım Devam...

Sonra Dedi ki ; eğer LAf Atmaya Devam Edersen Bizde BiriLerine Laf Atarız ReziL oLursun...Tabi Ben Blöf SAndım...Dedim Kız BaşınızLa Kime Laf Atcanız

İzLe ozaman DediLer...YoLdan Eski Model Bir Şahin Geçiyor Ve AntaLya'nın En işLek Caddesi...Trafik Sıkışık Adam Kornaya BAsıyor Sürekli...

Bizimki Bağırdı "şişşştttt Bastığın Korna oLayım" Diye...

Ben Kızardım Tabi Ama Adamdan GeLen Cevap Krize Girmeme Neden oLdu

----> "GeLirsem Yanına Senide Bu Korna Gibi ÖTTÜRÜM"

Very Happy o Kizin yerinde oLmayi hic istemezdim Very Happy
http://turkpaylasim.yetkinblog.net/

böyle Lafmı konulur
1 sayfadaki 1 sayfası