Türk Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türk Paylaşım

Türk Paylaşım

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
blackboy123
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) I_vote_lcapÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) I_voting_barÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) I_vote_rcap 
abcdef
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) I_vote_lcapÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) I_voting_barÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) I_vote_rcap 
Rainshadow
MoCuisble
ViolaT
bgrsrdrgl23
En son konular
» Cradle Of Filth: "Damnation And A Day" – 2003
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:31 pm tarafından blackboy123

» Slipknot - All Hope Is Gone (2008) YENI ALBUM
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 11:29 pm tarafından blackboy123

» NBA RESİMLERİ
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:44 pm tarafından blackboy123

» Covered In Filth: A Tribute To Cradle of Filth (2003)
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:29 pm tarafından MoCuisble

» Metallica Son Albümü ''Death Magnetic''
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:26 pm tarafından blackboy123

» PoPMuNDo (Rol Yapma Oyunu)
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 9:05 pm tarafından MoCuisble

» İLGİNÇ BİLGİLER
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:31 pm tarafından blackboy123

» selam ve bende Okan
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:19 pm tarafından blackboy123

» METİN2 için çok fazla şey öğrendim buyrun içeri
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 4:17 pm tarafından blackboy123

ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM)

YazarMesaj
abcdef
Mod
Mod

Ruh Hali : ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Vizilt10
Tuttuğun Takım : ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) 1447
Madalyalar : ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) B63e253d83108bd215cce7e76d8f72bb

Kişi sayfası
Rep Puanı:
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Left_bar_bleue75/150ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Empty_bar_bleue  (75/150)
Ceza Puanı:
ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Left_bar_bleue0/100ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Empty_bar_bleue  (0/100)

ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Empty
MesajKonu: ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM)   ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM) Icon_minitimePaz Ekim 12, 2008 11:38 am

Superbike yarışına katılan Kenan Sofuoğlu, ilk virajda kaza yaptı.
İtalya’nın başkenti Roma yakınındaki Vallelunga pistinde yapılan Superbike yarışına katılan geçen yılın Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, start verilmesinin hemen ardından ilk virajda kaza yaptı. Motorsikletin taklalar atarak hurda haline geldiği kazadan birkaç saniye sonra ayağa kalkan Kenan Sofuoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Yaşananlar, izleyenlerin ve organizatörlerin yüreğini ağzına getirdi.

İşte Sofuğlu'nun ölümden döndüğü anlar...

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=139&ArticleId=115883

ÖNEMLİ HABER (MOTORSPORLARI İLE İLGİLİ YER BULAMADIM)
1 sayfadaki 1 sayfası